yusufyaacub/panca-4dimensi: New Watermarks..yesss!! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, September 26, 2010

New Watermarks..yesss!!


salam sahabat buat skalian~

harluuuu......arini nk kongsi psal watermarks. amenda tu watemarks a?? tahla..yg ku phm, dia ni bnda yg org letak kt bhn2 visual utk tndakan bhwa bhn2 tu hak milik si penguplode.. cnthnya mcm gmbr2.. so, aku pon try la wat satu lg watermarks baru.. dulu da ada satu dah.. ni yg satu lg la.. sempoi ckit dr yg lama pnya. heheheee.. lpas ni, mne2 artworks aku yg dipos, akn ada watermarks baru ni. jd, phm2lah tu aku pnya...korang nak cilok, jgn mimpila.... saman bru taw!!

simpul simpulan bahasa sanskrit: yayayyy....watermarks baru...yayayyy~

3 comments:

  1. Aik...mcm watermak AUR pun ada gak skit2...hehehe...jgn marah....

    ReplyDelete
  2. ahaa..kbetulan lak. sama tp jauh beza...gud2~

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v