yusufyaacub/panca-4dimensi: pertandingan silat kebangsaan 15-17 okt 2010 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Saturday, October 23, 2010

pertandingan silat kebangsaan 15-17 okt 2010


salam sahabat buat skalian~
mak oii.....lenguhnya kaki ni............ tiap kali tido je, mest sakit nk mati. arghh...!!
ni smua gara2 xcukup rehat lpas ikut satu game silat olahraga prngkat kbangsaan d perak baru2 ni.
memangla akn injured klo dah maen mnatang tuh. tp elok aku blik dr game, trus kne g ke prgram khemah unit uniform smpai 4 ari. dlm msa 4 ari tu, keje brjln x brenti la plak.. adoi....smpai bengkak kt kaki ni brtmbah bngkak lagi daa...walobgimana pon, memg brbaloi jgk sbb dpt pingat gangsa satu.
mcm celaka lah itu game, apsal law dia ketat sgt? geram aku nk kepak kpala bdak tu. hampeh maen kotor! ada plak si wasit@ juri yg masa second game aku tuh bley wat law x logik kat aku. dia kata "kamu(lwn aku) rendah, main tapak normal mcm biasa, kamu(aku) tinggi kna main tapak rendah ikut lawan kamu." yg peliknya, sukahati aku la nk main tapak tnggi ke rendah ke. dah lawan aku tu pendek, lantak dia la. lagipon syarat utk main kelas tu hnyalah berat 45-50 kg. xda lak syarat tinggi kne brapa cm. kalo dah nk ikot law bengong wasit tu, baik urusetia wat syarat baru utk setiap kategori. berat dan tinggi kna ada skali. bodolahhhhh!!! chaiss.....
simpul simpulan bahasa sanskrit: taon dpn jumpa lagi okeh, nk sepak prut buncit wasit doraemon tuh~
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v