yusufyaacub/panca-4dimensi: projek huru hara,lintang pukang, kacau bilau, srabut seraban... Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, October 12, 2010

projek huru hara,lintang pukang, kacau bilau, srabut seraban...


salam sahabat buat skalian~
hari yg mletihkan dah tammat!!
smpai 4-5 hri duk wat projek model keta ngn kwn2 khas utk final amali. memg susah lah.. rela terjun kolam udang dr wat bnda tu dlm ms singkat taw. dlm usaha mnyiapkn sgala bnda, adla ckp2 blkg...kmudian jd ckp2 dpn...pastu jd steruk teruk kjadian..hahaaa... pndek crita, adala sekor mkhluk bulat yg xpuas ati bila aku xtlong dia wat projek dia.. alaaaa bulat.....kau tu yg pekak.. kan aku dah ckp, aku ni pon 1st time wat menda alah model keta tu.. aku kongsi ngn kwn2 lain pon bab2 i
nfo yg dpt dr abg aku ja. bila instruction tlis gitu, aku share ngn korg pon gitu la.. bkn aku "mengajar" korg umpana lecturer title "pakar dlm bidang". yg mnunjukkan kbodohan cik bulat ni, apakah xpham bila step prtama tu lukis pndangan sisi ikut skala? apakah susah? aku xnmpak ada pndangan sisi ikut skala tu, mcmana aku nk phm design ko cap apa?? pastu, aku xtaw nk tlong camna lah.......org lain bole je explore sendri time aku xtaw nk tlong cmne.. xda plak nk skit ati aku x tlong..buuu~
hatta dmikian hal brlaku,(tuka tknik brcrita) maka direkrutlah 2-3 org lg yg brmentaliti srupa utk mnjadi geng brsama.. walopon tiada luka hirisan adanya, tp dihasut si
bulat hngga mewujud prasaan dengki,sombong dan lain2 pd diri ini.. oohh..kau memg hebat dlm brmuka dan menghasut. shinggakn brani meremove daku dr frenlist mereka.. haha..main api nmpak gayanya.. tidkkah mreka tahu bhawasanya dgn brbuat dmikian tadalah jejas khidupan aku ini? lg pula, aku tlah pun meremove kamu2 skalian dari frenlist hidup ini....yeesss~ aku lebih kjam nmpk gayanya.. tp kna la pd situasi kann.... okeh, dgn brkrangnya mnusia dlm klas aku yg skrg ni cma ada 18 org, otk pon xsrabut dah.. org2 ckp....ala, kalo gduh kcik2 tu nnti baikla balik..xlama mna lah.. kunun2 la tu.. tu ckp org laaaaa....
ckp aku lak, org baik ngn aku, aku 10x baik ngn org...org cr psal ngn aku, aku wat xpduli kt org mcm x wujud dpn aku..dan tdaklah aku ini jnis yg mnarik blik kata2 aku. hahaa..
okeh..ni la rupa projek aku yg dah siap tu..
simpul simpulan bahasa sanskrit: hebat sgtkah aku ni smpai nk marah sbb xtlong korg?? tolak 4..tinggal 7 belas....bubye ye korg....
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v