yusufyaacub/panca-4dimensi: couple potret 24.november 2010 (1) Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Thursday, December 16, 2010

couple potret 24.november 2010 (1)

salam sahabat buat skalian~
dah lame tol x update blog ni....hurmmm...
bkn mnyepi dr bidang mlukis.. tp mcm korg bce lam post sblom ni lah... aku lupe nk snap gmbr potret yg aku da ntar kt customer tu...
tadi dia baru je hntar gmbr tu kat aku.. sibuk katanya, x smpat nk uplode.. biasela tu, dia da uplode pon aku da syukur.. kurang2 ade gak kenangan aku ngn artwork aku.
okeh.. cakap byk xmau.. korang tngok sendirilah hasil yg x sberapa nih...

utk yg kedua, aku letakkn kt entry baru keh..
simpul simpulan bahasa sanskrit: gmbr kurang jelas, tp usaha wat yg terbaik!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v