yusufyaacub/panca-4dimensi: ENTRY KHAS -REVIEW TAHUN MASIHI 2010! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Friday, December 31, 2010

ENTRY KHAS -REVIEW TAHUN MASIHI 2010!

salam sahabat buat skalian~
2010 mlangkah pergi..uhuk2.. sdey gakla.. byk pngalaman bru dikorek spnjg taon ni. kira dah bwk sinar baru gilang gemilang utk aku. cheeewah. spnjg 2010, aku trsedar bberapa prkara yg cukup mrubah cara aku mlihat sesuatu.. lalu....aku ctatkn pngalaman itu kat sini. bermula dgn.....
time 1.1.2010
1. januari.....rambut trpanjang pnah aku simpan dlm sjarah idop. kui3... adela dkt 2 jengkal org dewasa normal...tp org x prasan sgt sbb rmbut aku bralun alun gitu. ahakss~pastu kne potong sbb join PBSM. %&^%%$@#!
6.1.2010
2. februari.....kebosanan thp mlampau, lalu aku cuba tonyoh blik bakat mlukis aku. mula ngn lkisan potret kwn2 kt fesbuk sbg latihan..actually aku start dr bln januari lg. tp giat cari skill lam februari..
ada yg msih setia dan ada yg hilang komitmen
3. mac......kwn aku ajk tubuh prsatuan silat dlm IPG aku. time ni aku pulun gila2 ah...lalu trcapai cita2 kami dgn trtubuhnya Persatuan Pencak Silat IPG Kampus Perlis yg bernaung d bwh Guru Utama Persatuan Pencak Silat Sri Gayong Panglima Ulung Malaysia.
klik utk ke blog beliau

4.april......time ni ckup best sbb apa yg aku nk wat, dah trcapai. tp satu je kurang....awek!! aku memg mlas nk cari awek...tp sesorg tlah brjaya memikat aku. saaayang dia! ouchh~

23.5.2010
5.mei......bulan angau.rasminya aku ditemani org trsyg..heheheeee... byk bunga2 brterbangan.. bliau mrubah aku jd lbih matang..time ni jgak aku dipilih utk mnghasilkn painting 20x30 inci sbg hadiah pd Raja Muda Perlis. memg syiokk ah. satu pnghormatan diberi pdku... umpama berlantai emas dihujani berlian!
adehhh~
6. jun........first time g kem silat kat perak. n aku excident kat sana. aduss..... tp kt kem tu byk mrubah aku. dpt grading bengkung biru. selama ku duk dlm gayong malaysia dulu, hbuk pon xda. tp panglima ulung best wooo~
20.7.2010
7.julai.......mula sem baru...aku mnerima khazanah kegayongan rajawali indera kayangan.. makin brsemangat aku nk bersilat.smpai skrg aku msih jg khazanah tu elok2. sekali lg aku mnghasilkn karya baru iaitu potret saiz 20x30 inci mantan pengarah IPG aku. memg bngga sbb jd sbijik. keh2....aku hadiahkan kt dia sbg hadiah dr student.
xde gmbr bke puasa kt uma.kui3
8. ogos.....puasa der...bln pling best bg aku. brbuka puasa ngn awek aku kt kdai, kdang2 kt umah kampung ngn mak n ayh aku...ehee...
adiah besdey yg x ternilai
9. september......bln besdey awek aku..memg dr awl lg aku rncg nk bg potret kami brdua. maka trcapailah hsrat aku itu...yg pnting dia suka. yesss! yg best lak, potret tu da jd mcm iklan free.. ada je kwn dia nk tmpah jgak.. maka, suka ati aku..huhuuu
lebam kaki aku woih!
10. oktober.......bln nk exam..tp aku ttp menggatal nk g lwn silat prngkat kebangsaan kt perak nun. first time msok olahraga dpt gangsa. kjayaan wat diri sendri.!
hendak ku nangis......
11. november......cuti sem...tmt suda pngajian awek aku kt IPG ni. tinggal la aku sesowg duk wat potret yg org duk tmpah....
dpt medal..yay2
12. disember.....kem silat lg. mcm biasa, super duper power lah. walopon agak srabut dgn result posting awek aku yg x mnentu lg tu, tp silat ttp bersilat. risau jgk dia kne hntr jaoh lak. tp realitinya bknya aku bleh ubah result posting tuh. mlainkn brdoa n tawakal je lah. kmentrian pon wat kje lmbab ahh! ^%%$##@!

simpul simpulan bahasa sanskrit: moga dpermudahkn urusan d taon2 mndatang..amin...
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v