yusufyaacub/panca-4dimensi: PENANGAN KEM PSSGPUM DISEMBER 2010 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, December 28, 2010

PENANGAN KEM PSSGPUM DISEMBER 2010

salam sahabat buat skalian~
jejak ulung chalet

puhh...slesai suda kem silat yg mnyeronokkn itu.. pnat jgakla aku drive dr kedah ke perak nun.. elok smpai je, tlong2 kekawan psang khemah, wat ape yg ptot...

HARI FIRST- 24-12-2010

aku dilantik jd penghulu pd grup rajawali brsmpena dgn nama kegayongan aku. nape aku jd pnghulu plak? alaaa si abg ali ular manjakani x dtg utk pimpim grup dia... so, dptla tanggungjawab tu kat aku ha... tp si penghulu yg lain lg 3 org xmsok ptandingan pon. mana aci daaa....
aku kne msok ptandingan silat pulut melawan abg abdul rahman yg memegang kegayongan naga berkembar putih... ohh...amtlah berat nk melawan dia sbb dia x phm konsep silat pulut. adoii...
mlmnya plak, aku msok ptandingan solo kreatif gayong warisan...law dia snang je, mcm solo kreatif biasa. cuma kne guna gayong warisan masing2.. aku pon gunalah warisan aku dgn bantuan golok kukri trsyg aku tuh. igt nk pkai 2 blah, tp satu pon ckuplah kan....

HARI KEDUA-25-12-2010
dr kiri: guru utama, abg suhaili, abg pangeran ali

agak tgh ari ckit aku msok ptandingan olahraga klas A plak.. lwn ngn Jabir.. skali aku kne jatuhan daa..kalah plak. ciss... so aku truskn mrakam game2 org lain plak...

HARI KETIGA-26-12-2010
time trima medal

hari yg pling best sbb aku msok ptandingan tempur gayong warisan. agak bahaya game ni. sbb mlibatkan kuncian... perghh...aku dpt kunci 3 kali lwan aku tu dgn kuncian yg sama cuma beza aras ketinggian je.. suka tuh.. dptla naib johan.. mrkah dikira brdasarkn teknik, kemantapan gayong warisan n 2 3 kriteria lain... memg sempoi ah..

simpul simpulan bahasa sanskrit: pueh ati bleh g kem..ehehee
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v