yusufyaacub/panca-4dimensi: contest potret kat fb. Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, January 16, 2011

contest potret kat fb.

salam sahabat buat skalian~
jumaat minggu lepas (7.1.2011), aku ada buat satu contest kt fb. khas wat kwn2 fb aku yg mne nak muka dia dipotretkan, bole tag aku smpailah jumaat (14.1.2011).
law aku bg senang je.

1. mesti muka sendri
2. gambar cantik dan resolution tinggi
3. ada 2 pmenang, sorg laki sorg prempuan
4. yg ori aku simpan, tp akn diuplode dlm fb.
5. tag sorg satu gmbr terbaik sje.
ni 2 pmenang tu:
kategori lelaki
kategori perempuan
okeh, knapa aku x bagi yg ori kat tuan pnye gmbr? sbb aku nak tngok samada org2 smua ni brminat tentang seni atau hanya nakkan potret bernilai rm40 skeping tu scara prcuma.
baik, camnie.... kalo aku ckp aku akn bg yg ori tu free, mungkin dorg hnya join contest ni utk dptkn potret je. aku sbenarnya nlai dr segi keikhlasan org utk dipotretkn mukanya tanpa inginkan apa2 pulangan. pendek crita, hanya ada 3 org sja yg sudi tag gambar dorg. dan aku rasa diorg  btol2 hargai kerja aku dan seni itu sendri. 
dengan itu, aku mengisytiharkan  bhwa aku akn bg sekali yg original kat pmenang yg dua org tu bila siap nanti. haaaaa....bg yg bajet best xnak tag muka dia kat aku dulu, pdn muke.. memg aku dah rancang pon nak kasi, cuma aku xleh bgtau awal2 lah.....
simpul simpulan bahasa sanskrit: nampak sgt kbnyakkan kwn2 fb aku xreti nak hargai seni. hmm...

2 comments:

  1. wah3..
    tak sangka rupanya si budak pipi tuh dapat..
    heheheheeee~

    ReplyDelete
  2. waaa!! mekaseh ye abang ipaq! kakakaka..
    ape ni akak... pipi mane ni?? hoho ;p
    tak kenal..tak kenal..~~ ;p

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v