yusufyaacub/panca-4dimensi: langkawi trip 12.2.2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, February 13, 2011

langkawi trip 12.2.2011

salam sahabat buat skalian~
tanggal 12.2.2011, aku dan rakan2 sekelas ada buat satu trip ke langkawi. alah, dekat je pon langkawi dengan perlis ni haa.. kami g pagi dan balik petang... half day lah kiranya.....
kat dataran Lang sbg pembuka bicara
mulanya kami sampai di jeti langkawi, kami sewa satu bijik van hiace lama yang dapat muat 15 orang. dengan van tu, kami gerak ke Pantai Chenang. wuuu...air laut bersih woo sini. pasir gila2 halus, bleh wat bancuh air ganti horlicks!

kat Pantai Chenang
dah lapar gila, aku pon msg kawanku (abang shahril) yang kerja kat langkawi ni tanya tempat makan. dia plak sudi nak ikut skali, cantek ah tuu... kami g makan kat restoran selera kampung je. then gerak ke cable car. wuiyoo...dalam ati aku x sukalah cable car tu.
aku gayat. HJ btol!
bergambar dengan abg shahril(pssgpum). yeah!
aku terjumpa dengan dua orang seni kat stesen middle cable car, sorang karikatunis, sorang lagi wat custom t shirt. style, berkarya di ketinggian 750m dari paras laut!
karikaturnis dan pelukis t shirt
venue last sekali kami, shopping kat Haji Ismail Group. then ke Dataran Lang.. cantik view kat situ.
pak lang korang
kami end short journey kami kat sini.. ada rezeki lagi, aku akan ke sana pulak. banyak tempat aku nak berkarya  di situ...
mercu+kami
simpul simpulan bahasa sanskrit: andai ada seminggu dua, aku akan melukis kat area jeti point tuh!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v