yusufyaacub/panca-4dimensi: TEMPAHAN POTRET(couple) 13.2.2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, February 13, 2011

TEMPAHAN POTRET(couple) 13.2.2011

salam sahabat buat skalian~
tajuk: AISUE 89 on A4 verge paper

kepenatan ke langkawi masih terasa, tapi kugagahkan jua untuk menyiapkan tempahan sahabatku ini.hahaa...
alhamdulillah, berjaya siap dan puas ati.. ni adalah first tempahan untuk saiz A4(couple). dulu aku x buat saiz ni utk couple, tp dah ramai sgt mintak... so aku try.. agak kecik, tapi kebanyakan org kalo nak kasi adiah ni, nak yg kecik2 je. so, aku ikut marketlah..

simpul simpulan bahasa sanskrit: sambil mkn coklet langkawi. nyum2..

1 comment:

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v