yusufyaacub/panca-4dimensi: emas sebagai saving terunggul Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Wednesday, March 30, 2011

emas sebagai saving terunggul

salam sahabat buat skalian~
emasssss...emass.....heeheee..inilah aset semasa aku yg disimpan sebaik mungkin. tapi aku dah jual satu bar hari tu. skrg x sempat nk buat belian semula. adehh..... sibuk sangat ngn praktikal.
tapi xpela, beli sikit2 dulu, elok nak posting t dah boleh jual dah kan... bleh jgak ready utk barang2 ye tak?
harap2 harga emas naik mendadak time nak posting nanti. heheee.

simpul simpulan bahasa sanskrit: triton lite/ d-max, ninja 250r/ blade 250r/ cbr 250r. huh.......tunggu gaji time keja nanti lah kot. heheee...

2 comments:

  1. dah lame nak tau pasal pelaburan emas ni.. cuba citer sikit.. emas ni nak dapat kat mane.. brp harga?

    ReplyDelete
  2. buleh2..cik mentari memancor bleh klik terus kat graf harga emas/perak malaysia d sblah kiri tu. atau ke http://www.nubex.com.my
    ada mcm2 jenis emas ikut stok. andai nk oder, bley create satu profile kt situ n oder cam dlm instruction dibagi. x lma lg, sy akn kluarkn entry lengkap psal beian emas dr nubex sdn bhd,

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v