yusufyaacub/panca-4dimensi: TEMPAHAN POTRET(couple) 3.3.2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, March 6, 2011

TEMPAHAN POTRET(couple) 3.3.2011

salam sahabat buat skalian~
menjelang cuti prtengahan semester ni, sibuk la pulak si IPG aku nak assignment itu ini. ada plak soalan dapat lewat, suruh submit awal. umpana esok pos, ini hari sampai. hohooo. my sayang dah book awal2 cuti ni hanya untuk dia. wuwuww..... so, aku pon terimala 2 tempahan potret couple dan satu tempahan model kereta handmade. yang dah siap cuma SATU POTRET COUPLE! lagi 2 keja tu kena habiskan dalam tempoh 5 hari!! arghh.. memang konpem tido 2 jam lah tiap hari. adoii.... orait, ni rupa potret yang dah siap tu.
kawan aku dari sekolah rendah sampai sekolah menengah yang tempah. nak kasik kat bakal kakak ipar dia(actually akak BF dia).
aku hantar potret ni kat umah dia sebab memang x sempat nak pos dah. lagipun aku memang nak balik kampung ambik serai, so lajak trus g uma dia yang dekat cet jerk tuh.
saiz A3
simpul simpulan bahasa sanskrit: mood seronok berpiknik ngn adik bradik sekelas di Bukit Ayer!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v