yusufyaacub/panca-4dimensi: Hadiah Praktikum 1 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, May 3, 2011

Hadiah Praktikum 1

salam sahabat buat skalian~
bermula sejak 21 mac hingga 15 april 2011, aku telah menamatkan praktikum 1 dengan jayanya.. punyalah sibuk, maklumla makhluk pulun x pernah praktikum.. pasni mayb aku mlas ckit kot. haha... ole sebab aku x taw nk bagi apa kt skolah sbg hadiah, aku pon bagila painting abstrak ni...


aku buat atas panel lebih masa beli dulu.. pastu frame simple2.. agakla, korang bole nampak x apa yg ada dalam catan ni? :)
dari kiri, GB puan latipah-aku-en rosly
simpul simpulan bahasa sanskrit: SK SIPUTEH KODIANG KEDAH, HERE I COMES!

2 comments:

  1. cantik painting tu... tahniah lah dah hbs praktikum pertama... rindu zaman maktab... praktikum pertama adalah pengalaman tak best... rase nak quit jadi cikgu.. tapi bila dah praktikum 2, 3.. rasa dah pro je... tapi bila jadi cikgu betul.. banyak lagi yang kene belajar rupenya.. =)

    ReplyDelete
  2. tima kaseh...gitulah.. nak buat camna, mkin mlas dah lma sgt kt ipg terchenta nih

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v