yusufyaacub/panca-4dimensi: CRACK OFFICE "LANUN" 2010 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, August 28, 2011

CRACK OFFICE "LANUN" 2010

salam sahabat buat skalian~
Metujuk kepada entry sblom ni, akuada sbjik PC X-5 baru dan sistem dia byk yang blom diinstall. so, aku pon download2 tahap gaban planet nameck utk memudahkan keja2 masa depan aku. antara benda yang aku install:
a. adobe photoshop CS3 extend(amik kat member aku)
- key bole cari kat SMARTSERIAL
b. picassa 3
c. cyberlink power director 8
d. HJ split pro
e. k lite codec pack 7.60 full
f.  free download manager
g. terracopy

tengah2 rakus mendownload, aku pon nak buka la office untuk tengaok balik assignment aku... tiba2! sekali office x install daa.... jadi aku pon search lagi kat tenet dan jumpa microsoft office 2010 professional plus kat link yang perlu bayar! aku bagi kat korang yeeee..... 
Sebelum download keempat empat part ni... pastikan korang buka WINRAR @ WINZIP dan select item .ISO. maknanya korang ablekan file mcm ni utk diextract.
BUKA WINRAR--->OPTIONS--->SETTINGS--->INTEGRATION--->INTERGRATED WINRAR WITH---->select smua yang ada.


pastu korang right klik kat folder yang dah di download tadi dan "extract here". akan wujud satu file nama serupa tapi format .iso. jadi right klik kat file baru tu dan "extract here" lagi. akan wujud banyak file office dan setup2. kumpul semua file yang baru wujud tu dalam satu folder baru. cari application nama "setup" bersaiz 1,075kb dan double klik untuk instal. tunggu sampai habis instal, buka folder office yang korang extract tadi tu dan cari application nama "microsoft office toolkit". jangandouble klik, tapi right klik dan pilih "open". pastu klik kat EZ-activator dan tunggu segala tulisan keluar sampai tamat. kemudian abes.
try bukak sebarang application office yg dah diinstall. tengok ada yang mintak key atau serial x? kalo xda, maknanya berjaya la tu. kalo masih ada, kaorang bleh masukkan mana2 salah satu key yang aku bagi nih. 

pass: sajasukasuka


simpul simpulan bahasa sanskrit: ENJOY!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v