yusufyaacub/panca-4dimensi: DOWNLOAD ANGRY BIRDS RIO V-1.2.2! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Monday, August 29, 2011

DOWNLOAD ANGRY BIRDS RIO V-1.2.2!

salam sahabat buat skalian~ 
korang pernah main game angry birds? memang menggila btol game ni.... itu version angry birds biasa kan? ini version baru. angry birds gabung dengan watak2 dalam cerita RIO tu. alah... crita animasi pasal burung kat Rio De Janeiro tuh... aku baru saja download file ni dr satu web tuh.. tp hosting file tu macam serabut sikit. jadi aku dah ulode balik file ni ke dalam hosting mediafire aku.
game ni adalah "portable", maka tak perlu install. korang simpan je file tu biar dalam satu folder. nak main t klik application dia tuh. untuk pengetahuan, game ni x full.. jadi disediakan key untuk korang activate full version. simple je... orait.. meh kita tngok sikit apa itu Angry Birds Rio!


KLIK UNTUK DOWNLOAD:

pass: sajasukasuka

CARA CRACK:
1. Cari kat mana folder tu disimpan, right klik dan "extract here". guna winrar atau winzip.
 2. Korang bleh delete folder yang asal dan tinggalkan yang baru diextract tu je. kemudian buka folder baru tu, double klik kat application untuk buka game tu.
 3. jangan lupa buka file "key" mcm yang ada dlm folder tu. rujuk gambar atas. klik kat "activate full version" kemudian taip key kat {step 2: enter the key}.
 4. klik "register", "done"
 5. klik pulak kat gambar burung merah tu, "redeem code". masukkan "key" yang sama. klik "register", "done"

SEDIA UNTUK MAIN! {lain2 settings, korang explore sendri}
DOWNLOAD JUGA ANGRY BIRDS VERSION BIASA:
PAB2011

simpul simpulan bahasa sanskrit: ERIC HIJAU!!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v