yusufyaacub/panca-4dimensi: HACK WINDOWS 7 ULTIMATE Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, August 30, 2011

HACK WINDOWS 7 ULTIMATE

salam sahabat buat skalian~

orait...masih berkaitan dgn cerita PC baru aku.. rupanya windows 7 ultimate aku tu trial saja... jadi mestilah memerlukan key kan? aku try la cari kat SMARTSERIALS. tapi xda yg menjadi plak dah.  godek punya godek, aku pon jumpa satu software ni bernama "RemoveWAT". jadi aku download dan try, memang menjadi lah. jadi aku uplode balik software berguna ni kat hosting mediafire aku. maka, selesai masalah. heheheee...
DOWNLOAD:
ACTIVATOR UNTUK WINDOWS 7 ULTIMATE
pass: panca-4dimensi

lepas dah download, right click kat file tu dan "run as administrator". WAJIB buat macamni. jgn main double click saja.akan kluar paparan macamni:

step kedua, klik kat paparan tu pada, "Remove WAT". biar dia running dlm masa 1minit. dan itu saja yang perlu korang buat. paparan kat atas tu akan hilang dgn sendiri bila dah selesai.

step ketiga, check balik dengan ke [control panel-->system and security-->system]. sepatutnya tanda yang suruh activate tu dah xda. mcm dlm gambar ni.
SELESAI!
mudah kan? selamat menjamu selera di 1 Syawal! hahahaaa

simpul simpulan bahasa sanskrit: xkan tengok2 saja kot...... follow la blog woii~
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v