yusufyaacub/panca-4dimensi: ANGRYBIRDS PAPERTOY D.I.Y! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Sunday, September 18, 2011

ANGRYBIRDS PAPERTOY D.I.Y!

salam sahabat buat skalian~
ehee...aku bosan gila sbenarnya time melukis tadi.. adala sebab2 tertentu aku bosan lukis potret yang satu ni. hurmm... jadi, baek aku wat benda2 yang comel camni daripada buang masa tergolek atas tilam jek kan.
mula2, korang download template kat sini:
angrybirds papaercraft.rar
password: panca-4dimensi 
pastu print atas A4 putih.............

then gunting bebaik.........
gam kemas2..aku pakai gluestick jer.
lekatkan semua tempat........
siap!
cobaan mereka merobohkan speaker aku. huh!

muka bajet gengster

simpul simpulan bahasa sanskrit: nak buat kereta plak, pastu robot gundam. wuwuw!!

3 comments:

  1. comey2, lama dah tak men angry bird. sebab dah unlock semua 4 stages. huahua

    ReplyDelete
  2. angry bird rio dah main? version baru tu....

    ReplyDelete
  3. rio dah main tapi tak habis lagi. kuakua. sebab gelut dengan esaimen. nanti cuti nak khatam. hehe.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v