yusufyaacub/panca-4dimensi: GORENG PARANG PART 1 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Monday, September 26, 2011

GORENG PARANG PART 1

salam sahabat buat skalian~
EHEM2.. dengan ini dimaklumkan pngakuan jujur ikhlas, aku x pandai petik gitar. hempok gitar mungkin ya. petik pon x pndai apatah lagi mahu mnggoreng. ole sbb itu, org yg x pandai men gitar cam aku amat trasa trsisih skali. cam x laki la kalo xreti men gitar kan2? nak wat cemana..aku dah x minat...hohoo.. tapi aku suka goreng benda lain, bagi aku benda ni bleh dikategorikan sebagai alat muzik jgak. sbb bunyi dia, ching! shrriiiing! aloh, ape ku mrepek ni?




sori yer, aku menggoreng sambil duduk je. t kalo berdiri, habeh barang rosak lam blik layan head banging.

simpul simpulan bahasa sanskrit: sdey gila xreti men gitar... uhuk2 T__T
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v