yusufyaacub/panca-4dimensi: LATIH TUBI UJIAN TEORI BERKOMPUTER JPJ Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Thursday, September 1, 2011

LATIH TUBI UJIAN TEORI BERKOMPUTER JPJ

salam sahabat buat skalian~
xda mood nk tulih bnyak2. download file kat dalam kotak bahagian last entry ni, klik kat application, start jwb. ikut step bwh ni.

1. lepas extract, buka file "ColorBlind_VisionTest". double klik kat application "test". ikut arahan awal yg ada.


 2. (1) pilih jawapan, ----> (2) jawapan pilihan trpamer, -----> (4) klik hantar, -----> (3) klik soalan seterusnya------> (5) klik bila dah habis soalan.
korang nak semak jawapan pon boleh.

untuk ujian sebenar, cara yang sama. tp korang buka file "KPP Test"---> klik application "kkp test"


ini adalah file kedua aku host. yg lama dah kena delete oleh skmm maybe. so, cepat2~~
DOWNLOAD:
password: panca-4dimensi
simpul simpulan bahasa sanskrit: keras kepala = payah, lembut kepala= menyusah

19 comments:

  1. Thanks untuk link download tu. Dah lama cari yang sebenar bukan yg latih tubi undang undang tu :)

    ReplyDelete
  2. boleh tolong bagi password tak? saya dah habis kan rm5 dah ,dia kata suruh ikut survey tu kan tapi tolak duit lagi ada la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap apa ni? awk ikut link si anderson tu bagi buat apa? yg aku tulis kat blog tu xmau download plak.

      Delete
  3. salam bro...lps extract file nak guna application ape ye...soory i'm newbie

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. lpas extract, buka folder "jpj computer test", buka folder "KPP Test", klik lagi kat KPP Test yg ada logo segiempat merah tu.

      Delete
  4. salam, lpas dah habis extract.. pastu dia ckap error.. adobe shockwave player x install lgi.. pasti dah install pon msih dia ckp x install lgi adobe shockwave player tuh... mcm mne nie x leh bkak?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..itu prob pc ko le kot. aku bukak ok je.

      Delete
  5. mmg nye kan ,ujian test nie,akn keluar same macam test betul2 ke ape ??

    ReplyDelete
  6. asal die tulis "failed- download error??

    ReplyDelete
  7. test neh hanya untuk mencuba kan , buka betul-2 . meaning apa yang kita jawab nehh adalh kptsan sbnar , erkk boleh terangkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. asskmlaikum, nk tanye test kpp ni hanye latihan je kan. bukan ujian sebenarkan. mohon pencerahan..

      Delete
  8. Ini kene bayaran kew kalau test dkt application nie ??

    ReplyDelete
  9. Terima kasih atas sharing anda~
    Dengan berlatih menggunakan software ini,
    saya dapat lulus ujian KPP dengan baik.
    ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v