yusufyaacub/panca-4dimensi: POTRET TERBENGKALAI 3 SEPTEMBER 2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Saturday, September 3, 2011

POTRET TERBENGKALAI 3 SEPTEMBER 2011

salam sahabat buat skalian~
macam projek tender kerajaan.. terbengkalai tu perkara biasa...haha.. tapi yang ni terbengkalai pon xkan kena blacklist punya.. ni adalah potret yang aku buat contest dulu tuh. jadi free je lah..
tajuk- portrait mohd nur firdaus (contest winner)
teknik- drawing
media- pensil mekanikal 2b+graphite 4B,6B on A4 verge paper
rujukan- foto dlm facebook
sepatutnya aku dah lama siapkan potret ni dari semester lepas lagi.. tapi tangguh punya tangguh, sambil mencari keikhlasan di hati.. cewah...member baik, kena la wat sehabeh baik.. t kecik ati dia.. maka aku pon buatla sebelum nak balik cuti raya aritu.. sekerat jalan buat, laptop plak jahanam.. jadi kena tunggu PC aku sampai dari Bangi ke kampung... maka buatlah potret di hari raya ni... bkn satu, tapi ada lagi dua yang belum siap.. nak kena cover balik lagi dua tuh. dah la fixier aku ni pon dah nak habeh. sebotoi rm28 tu. duit lagi..kertas pon nk habeh jgak. arghhh~

simpul simpulan bahasa sanskrit: wang bukan segalanya..begitu juga rupa.. ;p
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v