yusufyaacub/panca-4dimensi: SCRIBD DOWNLOADER Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Thursday, September 1, 2011

SCRIBD DOWNLOADER

salam sahabat buat skalian~
masih xda mood nak tulih banyak2. berhadapan dgn manusia mode kepala batu kerikir. tp aku nk bg jgk software yg memudahkan student2 download file dari scribd.com.  xpayah ada limit untuk download atau trpaksa uplode file sebelum download file lain. tapi software ni berguna untuk file yg free saja. yg file berbayar, korang buat software sendri.
step 1: follow blog ni
step 2: download: scribddownloader pass: panca-4dimensi
step 3: copy url link dari file yang nak didownload drp scribd tu.
step 4: buka application yg korang download tu dan paste URL LINK TADI kat ruang kosong tu.
step 5: klik "download"
simpul simpulan bahasa sanskrit: kna rebuih baru empuk kot.. ka nk kna hempuk baru empuk??
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v