yusufyaacub/panca-4dimensi: AMALI PSV SEMESTER 6 2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Wednesday, October 19, 2011

AMALI PSV SEMESTER 6 2011

salam sahabat buat skalian~

puhh...penat kot buat benda ni.. sebulan dah asyik tidor lewat. paling awal pon pukul 2 pagi. mana xnya, buat esaimen seni bukan macam esaimen taip taip tu. seni kena sabar...satu-satu...x boleh rushing...baru ada seni.. kalo taip2, kau tekan kuat ke, pelan ke, hempok keyboard tu ke tetap akan naik huruf yang sama. jadi..tengok2lah sekitar pameran ni ok. ada gambar yg aku amik, ada yg kwn aku amik.

ini adalah lukisan aku yang dah siap di frame kan... itik dan buaya bersama alatan yg digunakan.:














ini pulak kesemua lukisan-lukisan kawan2 kelas aku. KLIK MANA2 GAMBAR UNTUK BESARKAN.
    
        
   



simpul simpulan bahasa sanskrit: bakal organize satu pameran..mungkin taun depan insyaallah...

6 comments:

  1. siapa buat yang bawah sekali tu..?
    cantik....

    ReplyDelete
  2. lohh....
    akak...??? sapa...??

    ReplyDelete
  3. mane elegent ak?????sampai hati kamu

    ReplyDelete
  4. sume cntik...tahniah budak2 PSV......terbaik!!!!

    ReplyDelete
  5. fav : itik mandarin ngan burung yang bawah skali... gud job!...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v