yusufyaacub/panca-4dimensi: Soalan matematik untuk graduan laki2 yang baru bekerja Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Friday, October 21, 2011

Soalan matematik untuk graduan laki2 yang baru bekerja

salam sahabat buat skalian~

mesti korang agak serabut mikir plan kewangan lepas keja kan? tambah2 bila si awek atau tunang dah ajak kawin. jadi, kalau korang boleh jawab soalan ni, bermakna korang memang terbaik lah. jom share idea2 bernas kat sini untuk dikongsi.
syarat: anda tidak boleh meminjam wang, berhutang dengan apa cara sekali pun, tiada saving dalam akaun, tidak merompak atau mengambil hak orang lain. pendek kata, anda adalah orang yang zero, dan berada dalam situasi soalan tersebut. tq.


amacam? heheheeee...
simpul simpulan bahasa sanskrit: dunia owhh..dunia...otak suda spark~
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v