yusufyaacub/panca-4dimensi: GET READY UNTUK BANJIR!! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Wednesday, November 23, 2011

GET READY UNTUK BANJIR!!

salam sahabat buat skalian~
ahah, banyak ura2 dok kata november sampai januari nanti nak banjir besar dan terburuk dalam sejarah. wow2... sekarang ni dah pon ada tempat2 kat Terengganu, Kelantan, Johor yang banjir. aku plak stay area Kedah dan Perlis..huhuu.. bahaya siot~
jadi, aku ada beberapa cadangan yang boleh digunapakai untuk menghadapi banjir nanti dgn merujuk kepada banjir kat Thailand baru2 ni. heheheeee...
style tu dia punya jetski
ini paling smart
konsep kedai makan pon beh berubah
ni puak pekerja kilang kitar semula kot
D-max pon dah jadi amfibia
agak kurang ajar motornya
sukan rekreasi hujung2 minggu
jamban terapung
ini baru betul2 kaki bangku
tuk2 chopper
beca tayar 4. xbley panggil trishaw, fourshaw maybe
satu lagi chopper tapi tayar 5
bungkus trus
punyala subur sampai pokok berbuah motor
troli pon jadi titi
anjing penyelamat JPAM ;p
simpul simpulan bahasa sanskrit: ha, tunggu aa lagi? p design benda2 yg kretif tuh.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v