yusufyaacub/panca-4dimensi: HADIAH PERKAHWINAN- POTRET RAKAN SEKELAS Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, November 15, 2011

HADIAH PERKAHWINAN- POTRET RAKAN SEKELAS

salam sahabat buat skalian~
Alhamdulillah...siap jugak diframekan.. kayu frame pon cantik.. mounting ungu tu aku pilih sebab tema majlis dorg nanti ungu. kira ngam dgn event la kan...

yg bawah ni plak aku dah fokus kasi jelas sikit.... kawan kelas aku, yang perempuan ni ha.. ore kelate. suami dia pon baik ja, dah 2 kali aku jumpa.. boleh dibawak bersembang. urmm... sebenarnya kedua2 gambar ni terpisah. yg si perempuan bergambar dgn maknya.. yang si laki plak bergambar dgn si perempuan tu. tapi pose x sesuai. jadi, aku amik kedua2nya dan cantumkan dulu dalam photoshop. pastu aku ubah selendang nipis yang dipakai si perempuan jadi lebih menarik dgn suasana.. lighting pon terpaksalah diadjust sebab masing2 asal dari keadaan berbeza. so, jadilah satu karya olahan yang memerlukan beberapa peringkat adjust mengadjust. best gak ada teknologi ni, mudah keja aku. satu lagi, aku suka sebab gambar yang diberi jelas sangat. bertambah2 laju la aku buat. huuhuuu


artwork aku ni xda lah sesempurna mana.. aku pon x profesional. jadi, ni je lah hadiah low cost yang aku bleh bagi. terpulang pada penerimanya utk letak nilai kat hadiah ni. hehee.. hope bahagia seumur hidup dlm menempuh ombak perlayaran alam perkahwinan. ikhlas dari kami berdua. ^^

simpul simpulan bahasa sanskrit: ehem2.. pasni, wat potret je la ot bg kat kwn2 rapat. kih3...

5 comments:

  1. eh, agak berminat ngan lukisan potret awak..kalo nk tempah berapa bayaran??hehe

    ReplyDelete
  2. unutk cara tempah dan harga tempahan bleh tengok kat sini http://caratempahan.blogspot.com/
    tapi buat masa sekarang, sy buat yg black and white saja... :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v