yusufyaacub/panca-4dimensi: KOLEKSI PERIBADI- POTRET TUAN GURU NIK ABDUL AZIZ Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Thursday, November 3, 2011

KOLEKSI PERIBADI- POTRET TUAN GURU NIK ABDUL AZIZ

salam sahabat buat skalian~
dgn ini maka selesai sudah menggores gores, mengoles oles potret tok guru kita.. haa...bila aku lukis potret tok guru ni, jgn claim aku politik2 plak.. aku hanyalah seorang manusia berjiwa seni. dan aku lukis apa yg aku suka.  oraitt... ni adalah potret kedua aku, yang aku jadikan koleksi untuk taun ni. sibuk memanjang...mana nak study lagi, yang orang tempah lagi kan... koleksi pertama untuk tahun ni, bole tngok kat SINI.
Tuan Guru DatoBentara Setia Haji Nik Abdul Aziz Bin Nik Mat

memang berniat nak simpan..tapi berniat jugak nak jual.. cuma tengoklah keadaan macamana nanti.. aku nak framekan dulu kedua2 koleksi aku taun ni, yang taun lepas punya tu TUN MAHATHIR. pon aku x framekan lagik. jadi lepas frame nanti nampak lg exclusive kot.. harap2. :)

pas frame, aku nak gantung kat rumah..abesla jahanam dinding rumah aku kena paku. tapi aku x pasti plak potret tok guru ni akan bertahan di dinding rumah nanti. aku risau terbang ikut tingkap je bila ayah aku tengok. tapi Insyaallah ayah aku x buat gitu. heheheheeee~

simpul simpulan bahasa sanskrit: bajet frame.......ummm....next year!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v