yusufyaacub/panca-4dimensi: POTRET KOLEKSI PERIBADI- UST AZHAR IDRUS Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Saturday, November 19, 2011

POTRET KOLEKSI PERIBADI- UST AZHAR IDRUS

salam sahabat buat skalian~
Alhamdulillah sekali lagi..siap jugak potret koleksi peribadi aku ni. aku sengaja try buat atas kertas lukisan budak2 sekolah yang nipis tu. nak tengok kesannya. pergghhh.. bukan main payah lagi nak kontrol. x biasa aku.. jadi hasilnya lain sikitla dari kebiasaan. sebab biasanya aku guna verge paper.

melukis orang2 alim ni, best jugak. maklumla aku x sealim mana.. bleh mlukis golongan2 ni pon da kira puas dah.. pasni kena baiki lagi mana yang kurang tu. kena pakai verge paper balik la. huhuu~~

simpul simpulan bahasa sanskrit: geng kite!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v