yusufyaacub/panca-4dimensi: BUKTI BUDAK PEREMPUAN SUARA LUNAK DARI BRUNEI Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, December 6, 2011

BUKTI BUDAK PEREMPUAN SUARA LUNAK DARI BRUNEI

salam sahabat buat sekalian~

okeh..baru2 ni dah heboh pasai sorang budak perempuan yang menyanyi sedap gilerr kat youtube cam dlm video kat atas tu. tapi x tau identitinya dari mana. baiklah.. memang dah ramai jugak yang tawu budak ni dari Brunei, tapi x da bukti kukuh.. yang ada, statement aje kan... jadi aku nak bagi la bukti kukuh kat korang..

nampak? walopon sedikit terlindung dgn tudungnya, still nampak kan? yang gambar tengah tu aku dapat dari sini http://srbpt1.blogspot.com/2011/03/baju-sukan-baru-srbp.html . itu adalah contoh lencana dorang bila di print pada baju sukan. okeh, cuba perati video tu balik. budak ni pakai tudung warna kuning cair kan? kat malaysia ni murid xleh pakai tudung warna selain putih dan hitam.. cuba tengok kerusi meja plak. x pernah lagi kerusi meja macam tu diguna dalam bilik darjah di malaysia..
dan.. ini plak screenshot terbaru dari uploader asal pada 2010, iaitu oleh cikgunya sendiri. ini membuktikan dia bernama ATIKAH, murid darjah 4 pada taun tersebut serta bukannya TADIKA seperti yang dikatakan oleh uploader2 lain....
klik sini untuk ke video asal
jadi, budak ni MEMANG DARI BRUNEI. so, xpayah nak mengaku dia rakyat Malaysia la, Indonesia la... apa yang penting, kita admire dia punya bakat seni suara tu. kan lebih senang.. xyah gado2.. heheee

simpul simpulan bahasa sanskrit: nice voice control. gud2~

1 comment:

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v