yusufyaacub/panca-4dimensi: MAINAN SUGAR GLIDER - BUAI ROTAN Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Wednesday, December 7, 2011

MAINAN SUGAR GLIDER - BUAI ROTAN

salam sahabat buat sekalian~

dengan rasminya..terciptalah satu buai rotan untuk mainan sugar slider. tapi bukan sugar glider aku. sebab aku xda bela sekor pon. hahahaaa... tau x apa tu sugar glider? ni la.. menatang kecik macam pokemon ni.. 
klik gambar untuk maklumat berkenaan sugar glider
spesis belaan ni suka main dgn orang.. jinak sampai x boleh tinggal. menatang nocturnal ni jugak suka main dgn barang2, gayut2, sembunyi2... jadi aku pon buatlah satu dua biji buaian rotan.


 klik pada setiap gambar untuk besarkan

handmade lagi taw.. buai ni nak bagi hadiah kat 4 ekor sugar glider di johor sana. ;). aku rasa, buai rotan ni blom ada owner lain guna. special utk juju, chika, penelope, ralphie. ^^


simpul simpulan bahasa sanskrit: sapa2 nak tempah? buai ku lajuuuu.....huhuhuuu~
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v