yusufyaacub/panca-4dimensi: POTRET HADIAH PERSARAAN MENTOR- in progress Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Monday, December 5, 2011

POTRET HADIAH PERSARAAN MENTOR- in progress

salam sahabat buat sekalian~
encik rosly
okeh..taun depan, mentor aku selaku lecturer aku akan bersara. awal bulan januari kalo x silap. dia ada cakap dia xnak apa2 hadiah dari student. kononnya xmau terhutang budi.. ceehhhh... sukati la kami nak bagi kan. hahaha. ku pon cari la gambar2 terbaik dia unttuk dijadikan potret.. yang dapat, gambar passport je. haha. jadi aku superimpose gambar dia dengan gambar tun najib. baru smart. kali ni aku nak buat drawing yang bewarna. kaler pensel sudah..saiz A3 saja. insyaallah aku akan start buat anytime dari skrg.

simpul simpulan bahasa sanskrit: yg ni hadiah peribadi, xda kena mengena dgn kelas. kelas aku, bagi hadiah lain plak.

3 comments:

  1. Heheee. Boleh jadi pm nih en rosley :-)

    ReplyDelete
  2. wow, nice! He will proud to have a mentee like you! Terbaik!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. dah siap nanti jangan lupa create entry baru ye. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v