yusufyaacub/panca-4dimensi: FERRARI KEMALANGAN DENGAN TEKSI DI SINGAPURA Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Thursday, May 17, 2012

FERRARI KEMALANGAN DENGAN TEKSI DI SINGAPURA

salam sahabat buat sekalian~

kita dah sedia maklum bahawa Singapura amat tegas dalam peraturan dan undang2 terutama peraturan jalanraya. walaubagaimanapun, kat sini aku nak share video kemalangan live antara sebuah ferrari yang dipandu laju dengan sebuah teksi di trafic light jalan Singapura. ibu mengandung dinasihat tak tonton okeh. difahamkan ada 3 orang maut dalam kejadian kemalangan ni.


errmm...ni pulak hasil selepas kemalangan tadi.



dengar cerita kebanyakan orang Singapore akan bawak keta laju2 bila dorang datang highway Malaysia. maklumla, nak lepas gian sebab kat negara dorang tak boleh bawak laju2, kalau bawak laju2 nanti tak sempat brek..trafik light kerap sangat..pastu jadi la macam ni..ish3....

simpul simpulan bahasa sanskrit: kat Malaysia pon korang takbleh bawak laju woi.. respek la sama negara orang oii..
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v