yusufyaacub/panca-4dimensi: SPORTBIKES 250CC AWESOME DI MALAYSIA Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Saturday, May 26, 2012

SPORTBIKES 250CC AWESOME DI MALAYSIA

salam sahabat buat sekalian~
kat Malaysia sekarang dah banyak pilihan motor berkuasa 250cc nih. kalau nak ikutkan dulu, kapcai dengan skuter je bersepah.kira sekarang ni ada nampak dah kemajuan tu. hehee.. jom kita tengok pilihan2 di pasaran sekarang ni.


JENIS MOTOR:
1. KAWASAKI NINJA 250R
2. HONDA CBR250R
3. NAZA BLADE 250R
4. NAZA BLADE 250 NAKED
5. SYM T2
6. MEGELLI 250R
7. MEGELLI 250 NAKED
8. MEGELLI 250 SUPERMOTARD

ahaa...cemana tuh? kalau nak tau harga semasa, korang google je lah ek. sebab harga semasa ni bergantung pada kedai dan berubah ubah. 

simpul simpulan bahasa sanskrit: sedang ke arah megelli 250r
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v