yusufyaacub/panca-4dimensi: POTRET TG. NIK AZIZ UNTUK DIJUAL Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Saturday, August 11, 2012

POTRET TG. NIK AZIZ UNTUK DIJUAL

salam sahabat buat sekalian~


atas sebab2 tertentu, aku terpaksa melepaskan potret tuan guru nik aziz nik mat ini yang juga merupakan salah satu koleksi peribadi ni untuk dijual. kalau ada yang berminat, terus bagitahu. saiz potret A4. kos bayaran rm 180 tu memang dah termasuk frame dan penghantaran. frame macam dlm gambar. kalau tak berkenan, korang beli dan tukar sendiri.

note: ini memang hasil karya aku. bukan aku beli pastu jual semula ok.

simpul simpulan bahasa sanskrit: Insyaallah, rezeki ada di mana2.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v