yusufyaacub/panca-4dimensi: PRE ORDER BAJU T PRU13 DIBUKA SEHINGGA 18 APRIL 2013! Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, April 16, 2013

PRE ORDER BAJU T PRU13 DIBUKA SEHINGGA 18 APRIL 2013!

salam sahabat buat sekalian~

merujuk kepada entry sebelum ini, kami dgn ini telah melancarkan design2 terrrbaik utk PRU13. bagi yg nak order, boleh terus like page kami, dan PM kami kat page tu. harga yg diletakkan tu adalah harga sehelai2. tapi kalau korang borong...contohnya korang borong utk kawasan korang punya pemuda ke wanita ke apa ke... nescaya kami akan bagi harga runtuhh!!!

jom tengok design sikit..


haa..sembang kencang hal2 pollitik, kutuk kat pesbuk...itu semua useless kalau korang xda baju t ni utk p buang undi nanti. dont b keyboard warrior, be a pure supporter!

simpul simpulan bahasa sanskrit: tunggu lagi mai la beli
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.. sudikan diri untuk follow saya dan tinggalkan link blog anda di sini. (^__^)v