yusufyaacub/panca-4dimensi Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Tuesday, April 16, 2013

PRE ORDER BAJU T PRU13 DIBUKA SEHINGGA 18 APRIL 2013!

salam sahabat buat sekalian~

merujuk kepada entry sebelum ini, kami dgn ini telah melancarkan design2 terrrbaik utk PRU13. bagi yg nak order, boleh terus like page kami, dan PM kami kat page tu. harga yg diletakkan tu adalah harga sehelai2. tapi kalau korang borong...contohnya korang borong utk kawasan korang punya pemuda ke wanita ke apa ke... nescaya kami akan bagi harga runtuhh!!!

jom tengok design sikit..


haa..sembang kencang hal2 pollitik, kutuk kat pesbuk...itu semua useless kalau korang xda baju t ni utk p buang undi nanti. dont b keyboard warrior, be a pure supporter!

simpul simpulan bahasa sanskrit: tunggu lagi mai la beli

Friday, April 12, 2013

ON9 BISNES T- SHIRT LA PULAK.....


salam sahabat buat sekalian~

heheee...sekarang dah bulan 4. last aku post adalah pada bulan 10 2012. waaaa...lama betul menyawangkan blog ye. bukan apa..masa bulan 10 tu aku final sem.. dan sibuk kursus/exam/ kemas rumah sewa dah segala mak nenek kerja nak buat. masuk november pulak ada krisis dengan pengisian borang di jobsmalaysia.. naahhhh. mati keras aku sebulan mengadap benda tu. then sibuk dengan majlis bertunang..jauh kot. merata tempat aku atur. then masuk kem silat pulak. jadi makan masa sikit dan aku rehat agak lama sehinggalah awal bulan 1 2013. ingatkan dah nak posting, dah jadi kacau bilau pulak KPM. so, kena layankan aje..so aku abaikan blog ni..sehinggalah detik dan ketika ini aku menulis kembali.

tujuan utama menulis adalah nak habaq.....aku dok rumah lelama ni bukan sebab malas cari kerja tapi kerja suruh aku hold dulu. ciess.... maka aku melukis laa cam dulu2 jugak. lepasla buat top up dan keluar jalan2 dgn kawan2. nak beli belah? nononoo..x lepas la brader. mujur aku x hisap rokok kalau x mau mati kejung aku xbleh beli rokok. then sampai 1 tahap, aku rasa aku kena buat yg sikit drastik. ekceli benda ni memang aku dah buat lama dah.. tapi sorang2. so, kali ni aku cadangkan kat kawan aku utk sama2 buat kerja ni. kebetulan dia pulak kerja grafik design. memang makanan dia la design2 ni. aku pun boleh jugak sikit2 tapi xda gempak mana. jadi berbekalkan sikit pengalaman aku dan kemahiran kawan aku, kami plan untuk lancarkan page di FB? hahaa.. ceh. page je pun. haaa bagi korang remeh, tapi nilah tapak kami untuk mulakan sesuatu yg lebih besar.



dengan ini kami menawarkan servis design dan jual. senang cakap, preoder.... kami design apa yg kami suka. dan kami buka di srata malaysia untuk tempahan. bila dah tempah, bank in duit dan sahkan. pastu kami proses baju2 ni semua dan kemudian pos kepada customer berserta tracing code. senang? prosesnya banyak dan makan masa sikit. so, sabar tetap kena ada. haha

sebenarnya page kami ni bukan setakat tunggu orang order saja, tapi kami juga update info2 menarik berkenaan baju T di sini. tapi tetap x lupa..design kami memang rare dan unik. xda di tempat lain. oleh itu, cakap pun tak guna kalau nak tahu apa di sebalik warna hitam di gambar bawah ni, silalah ke page kami di sini https://www.facebook.com/TshirtMurahPage atau taip je TshirtMurahPage kat ruang search facebook tu. kami akan reveal dalam masa 2-3 hari lagi.



simpul simpulan bahasa sanskrit: jangan lupa like page kami. :)