yusufyaacub/panca-4dimensi: October 2011 Night Diamond Bloody Red - Link Select Max

Monday, October 31, 2011

SUGAR GLIDER DRAWING

salam sahabat buat skalian~
drawing baru. saiz A4. guna mekanikal pensel dan graphite.

simpul simpulan bahasa sanskrit: duit tadak= kepala mereng

Sunday, October 30, 2011

KISAH NABI YUSUF A.S

salam sahabat buat skalian~
masa selongkar2 video kat youtube tuh, aku jumpa video cerita nabi Yusuf.. wow2..minat seyh.. sebabnya, nama aku pon Yusuf jugak. bapak nabi Yusuf namanya nabi Ya'kub. bapak aku pon nama Yaacub. sebutannya Ya'kob. sama la tuh.. dah masa bapak aku daftar dulu, zaman penjajah daa... ahaa, video ni menarik n mudah faham untuk ditonton. jom tengok. :)

simpul simpulan bahasa sanskrit: saya suka dngn nama saya!

Saturday, October 29, 2011

BAGAI ARANG NAK DILUNTURKAN HITAMNYA

salam sahabat buat skalian~
i'm not owned this video. but this is interesting to watch.

simpul simpulan bahasa sanskrit: PRU 13???

Friday, October 21, 2011

Soalan matematik untuk graduan laki2 yang baru bekerja

salam sahabat buat skalian~

mesti korang agak serabut mikir plan kewangan lepas keja kan? tambah2 bila si awek atau tunang dah ajak kawin. jadi, kalau korang boleh jawab soalan ni, bermakna korang memang terbaik lah. jom share idea2 bernas kat sini untuk dikongsi.
syarat: anda tidak boleh meminjam wang, berhutang dengan apa cara sekali pun, tiada saving dalam akaun, tidak merompak atau mengambil hak orang lain. pendek kata, anda adalah orang yang zero, dan berada dalam situasi soalan tersebut. tq.


amacam? heheheeee...
simpul simpulan bahasa sanskrit: dunia owhh..dunia...otak suda spark~

Wednesday, October 19, 2011

AMALI PSV SEMESTER 6 2011

salam sahabat buat skalian~

puhh...penat kot buat benda ni.. sebulan dah asyik tidor lewat. paling awal pon pukul 2 pagi. mana xnya, buat esaimen seni bukan macam esaimen taip taip tu. seni kena sabar...satu-satu...x boleh rushing...baru ada seni.. kalo taip2, kau tekan kuat ke, pelan ke, hempok keyboard tu ke tetap akan naik huruf yang sama. jadi..tengok2lah sekitar pameran ni ok. ada gambar yg aku amik, ada yg kwn aku amik.

ini adalah lukisan aku yang dah siap di frame kan... itik dan buaya bersama alatan yg digunakan.:














ini pulak kesemua lukisan-lukisan kawan2 kelas aku. KLIK MANA2 GAMBAR UNTUK BESARKAN.
    
        
   



simpul simpulan bahasa sanskrit: bakal organize satu pameran..mungkin taun depan insyaallah...